Danslessen in Borger

Sinds 2020 geven wij danslessen aan verschillende niveau's in Borger. Onze dansdocenten zijn jong en hebben veel ervaring. Wij geven al les aan kinderen vanaf 6 jaar.

Leden
41

And still counting...

Muze Kids

Op een spelende wijze kennis maken met dans!

Kids 1: di 15:45 - 16:30
Vanaf 6 jaar

Deze groep is vol

Kids 2: di 16:30 - 17:15
Vanaf 6 jaar

Muze Jeugd

Meer focussen op choreografie en verschillende stijlen leren

Jeugd: di 17:15 - 18:00

10 tot 16 jaar

Al onze lessen worden op beginnend niveau gegeven

Beginners maar ook semi-gevorderden kunnen gemakkelijk onze lessen volgen. Onze dansdocenten zorgen ervoor dat er genoeg uitdaging is voor de semi-gevorderden en dat het voor de beginners overzichtelijk blijft. Het mooiste van een choreografie is dat het niveau per persoon aanpasbaar is.

Naast danslessen organiseren wij ook leuke activiteiten voor onze leden!

Bij onze dansschool bieden we niet alleen danslessen aan, maar ook een scala aan leuke activiteiten voor onze gewaardeerde leden! Van onze jaarlijkse adembenemende einddansshow tot een betoverende Halloweendansmiddag vol griezelig plezier. We zorgen ook voor een vleugje magie tijdens de feestdagen met onze vrolijke Pietendans. Bovendien schitteren we buiten onze studio met diverse optredens op verschillende locaties, waarbij we mensen van alle leeftijden en achtergronden inspireren met de schoonheid van dans. Bij ons draait alles om het creëren van blijvende herinneringen en het delen van vreugde binnen een hechte dansschool.

dansen bevordert de balans, geheugen, coördinatie, gemoedstoestand en zelfvertrouwen.

Bij MUZE heeft iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Niks is fout, juist alles is goed! Hoe mooi is dat. Iedereen leert op zijn eigen tempo en daar krijg je ook de tijd voor bij ons.

Jazeker! De ouders mogen aan het begin van de les mee de zaal in. Wanneer de warming up begint moeten de ouders weer uit de zaal, zodat de kinderen zich volledig kunnen focussen op de dansles. De laatste 10 minuten mogen de ouders weer de zaal in, zo kan je zien wat de kinderen tijdens de les hebben geleerd. 

Wij geven dansles in de Spelzaal De Koel. Dit ligt vlakbij Het Hunzehuys en bij verschillende kinderopvangen.  

Onze dansdocenten geven al meerdere jaren les aan verschillende niveau’s. Dus zelfs als je geen beginner bent is er alsnog genoeg uitdaging voor je bij MUZE. Als je de basis al goed te pakken hebt, dan krijg je grote rollen in de choreografie en kan je zelf dingen inbrengen. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel uitdaging je wilt! 

Nee, wij zijn geen onderdeel van de sportschool in Borger en hebben ook geen samenwerking met hun.