streetdance danslessen

Houdt jouw kind van dansen? Ontdek dan onze streetdance danslessen speciaal voor peuters en kleuters vanaf 4 jaar. Plezier staat centraal en de kinderen kunnen al hun energie en creativiteit kwijt tijdens de streetdance danslessen.

 

Swingen tijdens streetdance 

Tijdens de streetdance danslessen zullen de kinderen werken aan een leuke dans routine op verschillende nummers. Dit zullen kinderliedjes en hedendaagse nummers zijn, zowel in het Engels als Nederlands. De kinderen kunnen ook zelf nummers doorgeven waar zij graag een dansje op willen leren. De druk ligt laag en het tempo ligt aan de kinderen. Aan het einde van een dansperiode heb jij al veel optredens aan de eettafel meegemaakt!

Aanmelden proefles

Lekker gek doen en jezelf zijn

Tijdens de streetdance danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar worden er veel improvisatie rondes gedaan. (Binnen onze getalenteerde dansers bekend als de improvisatie-cirkel) De kinderen vinden deze oefening vaak één van de leukste, want ze mogen dan laten zien wat zij in huis hebben! De leukste en gekste pasjes komen voorbij. De ene springt en maakt pirouetjes en de ander ligt te rollenbollen op de grond. Uiteraard doen onze ervaren dansdocenten gezellig mee en wordt er veel gelachen.

Spelenderwijs leren streetdancen

 De kinderen leren door middel van spelletjes dansen. Het gaat bij deze leeftijd namelijk vooral om bewegen en jezelf ontwikkelen. De streetdance danslessen zijn een plek waar kinderen vrij kunnen bewegen, kunnen laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben en hun energie kwijt kunnen. Zo is de drempel voor de kinderen ook laag en doen ze snel mee. Ze voelen zich ook snel veilig omdat ze samen werken met de andere kinderen in de groep!


Proeflessen streetdance

Muze Dans Borger is dé plek in Borger waar danstalent optimaal naar boven wordt gehaald en waar kinderen 100% zichzelf kunnen en durven zijn! Houdt jouw kind van dansen? Schrijf je kind dan in voor twee gratis proeflessen.